termolakiranje automobila

Lakiranje

Popravljamo vozila po izvidu štete svih osiguravajućih kuća. Ukoliko je vozilo registrirano na privatnu osobu ili leasing vršimo naplatu popravka direktno od osiguravajuće kuće. Također popravljamo automobile i po kasko policama osiguranja.

Lakiranje vozila vršimo u termolakirnici. Posjedujemo vlastitu mješaonu boja proizvođača GLASURIT na bazi vode za što imamo dokumentaciju širokog spektra boja za sva vozila. Lakiramo sve vrste vozila, skutere kao i felge. Također je vrlo traženo lakiranje plastičnih i drvenih dijelova unutrašnjosti vozila u različite boje od mat srebrnog do sjajnog crnog.

Ukoliko želite promijeniti i uljepšati svog limenog ljubimca nudimo vam veliki izbor boja.

Poliranje

Želite li poliranje svog automobila, to također možete obaviti kod nas. Poliranje vršimo s polir pastama visoke kvalitete marke 3M. Ako vam je automobil izgubio sjaj ili ima površinske ogrebotine poliranjem kod nas možete mu vratiti stari sjaj.

Lakiranje predmeta i površina

Osim vozila, uzimamo na lakiranje i razne druge predmete ili površine od karbona, drveta, plastike i ostalih materijala. Više o lakiranju namještaja i ostalih predmeta:

Flash Chrome lakiranje

Lakiranje Flash chrome efekt lakom se pokazalo jako efektnim za automobile, ali i metalne ili plastične predmete koji su izloženi vanjskim vremenskim utjecajima. Više o Flash Chrome lakiranju:

Certifikat za restauraciju oldtimera