racing support

Iskustvo u natjecanjima evropskog i svjetskog ranga

Višegodišnji smo supporter Čolak racing tima na natjecanjima u WTCC-u. Proteklih godina smo ih također pratili u Njemačkom Seat cupu, Španjolskom i Seat Eurocupu gdje smo zajedničkim trudom ostvarili zapažene rezultate.

Zainteresiranim vozačima dajemo tehničku podršku i pratimo ih na utrkama. Radimo na obradi podataka vožnje putem kompjutora sa sistemima praćenja vožnje kao što su STAC, AIM, PI. Surađujemo s vozačima na doradi i poboljšanju tehnike vožnje te načinu prolaska zavoja. Pored rada sa vozačima radimo i na trkaćim automobilima i njihovoj pripremi za utrke u pogledu limarije, lakiranja, mehanike i tehničke ispravnosti.

Ukoliko ste zainteresiraniza racing support i želite ostvariti bolje rezultate i usvojiti nova znanja u načinu i tehnici vožnje javite nam se s povjerenjem.

Od 2006. do 2009. godine postajemo ekskluzivni serviser ČOLAK RACING TIMA, te sudjelujemo u nastupima SEAT LEONA CUPA u Njemačkoj u sklopu DTM-a, nastupamo u SEAT LEON EUROCUPU i Španjolskom Seat Cupu. Sezonu 2008. u Seat Leon Eurocupu završavamo na 2. mjestu kao vice prvaci Evrope. Zahvaljujući tim rezultatima sezonu 2009. započinjemo voziti u WTCC-u sa Seat Leonom, od Meksika do Japana.

Certifikat za restauraciju oldtimera