autodizajn

Kabrio, spojleri, prerade i tapeciranje

Dizajn je jedan od razloga da nas posjetite. Naime od prvih dana našeg poslovanja bavimo se izradom kabrioleta. Kod izrade kabrioleta vršimo sve zahvate od limarije, pojačanja karoserije, lakiranja, izrade pomičnih krovova kao i tapeciranja sjedala i kompletno uređenje unutrašnjosti.

Ukoliko želite svog limenog ljubimca ukrasiti nekom vrstom spojlera na pravom ste mjestu jer mi se bavimo izradom i montažom spojlera.

Montirali ste na svoj auto široke gume, ali vam u vožnji stružu po rubnjacima. Dođite kod nas mi ćemo vam proširiti rubnjake bez oštećenja boje. Izrada naljepnica i postavljanje istih - i to ćete dobiti kod nas.

Imamo dugogodišnje iskustvo u preradi najekskluzivnijih sportskih automobila - Ferrari, Porsche, Dodge Viper... Zato ukoliko se odlučite za redizajn interijera ili eksterijera vašeg automobila mi ćemo vam dati savjet i ispuniti sve vaše želje.

Auto tapetarija

Ukoliko ste se odlučili za kompletno uređenje svog limenog ljubimca, uz limariju i lakiranje kod nas možete također tapecirati sjedala i kompletnu unutrašnjost automobila.

Isto tako presvlačimo volane i mjenjače u kožu. Šivamo krovove za kabriolete i džipove. Jednom rječju možete dobiti kompletnu auto tapetariju na jednom mjestu.

Certifikat za restauraciju oldtimera